1 vecka kvar

...till the Big London Move. The Serious Edition. Så jag har även bestämt mig för Seriös packning. Jag har en vecka på mig att packa:
  • 1 bag ~15 kg
  • 1 suitcase ~20 kg
  • 1 handbagage ~10 kg
Det lär ju inte bli några problem att fylla de här väskorna ska jag tala om för er. Åh, för att inte glömma väskan à la 10 kg som redan lever loppan i London!


Heminredning - version distans

Ibland lönar det sig att ha en filur i England. Jag har nyss skickat honom ett paket med täcken och kuddar från Mark & Spencer's. Får se om han uppskattar gåvan. Får se om han uppskattar den när han inser att han måste ge tillbaka den.

Jag har alltså beställt detta till min kära lya i London. Eftersom jag anländer sent på kvällen kan det vara bra att ha det fixat innan. Nu ska jag välja bäddset och badlakan. Funderar på detta färgschema (tänk om man som student kunde bo såhär):


Naiva lilla Drutten

Goda vänner!

Det är 2 veckor kvar till flytten till städernas stad, London! Det blir en London Edition 2 för mig, trots allt. Ja, det klorsmakande vattnet, minimala tunnelbanor och hyror som man kan få slott för här i Sverige lockar alltså dit mig igen. Men mest av allt lockar arkitekturen.


Jag har skrivit upp mig på listan för 3 års arkitekturstudier. The world wide web har varnat om de plågsamma mängderna arbete som man tvingas möta under denna utbildningens gång. Lilla Drutten har smålett lite naivt och sagt till sig själv; "men inte kan det bli så jobbigt att plugga något som man är intresserad av". Kanske får lilla Drutten äta upp det där?

Vi får väl se.

Men än så länge fortsätter jag att njuta av stillheten (och tristessen) som Värmlands djupa skogar förser mig med.

RSS 2.0